Bland selv løsning

Bland-Selv-Pakke

Royalty: 40-100%

Hvem kan bruge en Bland-Selv-Pakke?

Vores bland-selv-pakke er ikke tiltænkt en bestemt gruppe, men er en service vi tilbyder alle:

  • Forfattere, der ønsker at udgive hos os. Måske kan du selv levere forskellige elementer og har derfor ikke brug for en af vores komplette medudgiverløsninger, men blot enkelte dele. 
  • Selvudgivere: Der er mange dele af bogproduktionen, som vi kan løse meget billigere, end hvad selvudgiveren selv ville kunnet. Derfor kan man som selvudgiver samle alle de ydelser, som man ikke selv kan levere, hos os – og spare en masse penge.
  • Forlag: Mindre forlag, der ikke har fast personale, men benytter freelancere, kan med fordel benytte sig af vores bland-selv-pakke. Om det blot er til korrektur, eller om det er til at producere en hel bog.
  • Andre? Alle kan benytte vores services – ligegyldigt formålet!

Hvad koster det?

Der er som sådan ikke noget opstartsgebyr, du betaler for det du skal bruge. Derfor er Bland-Selv-Pakken en super smart og billig løsning. Men i nogle tilfælde er der alligevel en ekstra udgift:

  • Forfattere, der ønsker en medudgivelse hos os: Det koster mindst 5.000kr. inkl. moms for en royalty på 40-50%. Denne pris inkluderer det samme som den lille medudgivelse – med undtagelse af: Korrektur, Grafisk opsætning af indhold og omslag (heunder design af omslag). Tilgengæld giver vi mindst 25% rabat på bland-selv-ydelser for vores egne forfattere.
  • Selvudgivere: For selvudgivere er der ingen opstartsomkostninger, du betaler kun for det du skal bruge. 
  • Forlag: Vi er oftest billigere end mange andre virksomheder, på trods af at vi har universitetsuddannet personale. Derfor kan andre forlag med fordel benytte vores grafikere, korrekturlæsere, oversættere, illustratorer m.m., og der er ingen opstartsomkostninger for forlag.

Bland-Selv Muligheder

Priserne er før rabat ved medudgivelse hos os. Rabatten ligger oftest på 25% og op til 50%, men nogle gange under 25%.

    da_DKDansk