Medudgiverforlag

Om Os

Billigste Medudgiverforlag

Hvordan kan vi være landets (måske) billigste medudgiverforlag?

Efter flere år i forlagsbranchen, har holdet bag Udgivbog.dk skabt et medudgiverforlag, som tilbyder komplette udgivelsespakker, men til en langt mere rimelig pris end konkurrenternes. Hos Udgivbog.dk elsker vi vores arbejde, hvorfor vi ikke behøver en timeløn på mange hundrede kroner. Det kommer vores forfattere til gode. For det første skal de ikke have ligeså mange penge op af lommen i medfinansiering. For det andet får de en langt højere royalty end ved de fleste andre forlag.

Modsat nogle af vores konkurrenter er formålet ligeledes, at vi tjener hovedparten af vores penge gennem salg af din bog, og altså ikke gennem din medfinansiering. Det er derfor i vores interesse at hver eneste bog får den bedste mulighed på bogmarkedet og når så mange læsere som muligt. Ikke bare i Danmark, men i hele verden! Derfor har vi nogle helt unikke elementer, der indgår i alle vores udgivelser, og adskiller os fra de andre medudgiverforlag…

Hvordan skiller vi os ud fra de andre medudgiverforlag?

  • Vurdering om bogen egner sig til traditionelt forlag: Vi har et samarbejde med et traditionelt forlag. Derfor sender vi alle manuskripter til dem, efter vi har forberedt bogen. De giver os altid svar inden for 2 uger. Skulle de acceptere bogen, vil det være til den samme høje royalty, som vi tilbyder.
  • Udgivelse i Udlandet: Vi inkluderer ikke oversættelse, men hvis forfatteren udfører en oversættelse eller tilkøber en med stor rabat hos os, så vil vi først forsøge at sælge den til udenlandske forlag, og ellers selv udgive den i udlandet.
  • PR & Markedsføring: Vi ønsker som sagt at sælge så mange bøger som muligt, derfor gør vi altid noget for at få omtaler i diverse medier og for at sælge bøgerne til forhandlere. Alle vores forfattere får adgang til en database med kontakt til over 500 medier, en pr-guide og en instagram guide. Vi hjælper og vejleder selvfølgelig altid gratis omkring pr og markedsføring, herunder optimering af pressemeddelelser, da disse er med til at øge salget.
  • 30-50% Royalty: Da Forfatter og Forlag begge er med til at dække udgifterne ved udgivelsen, så synes vi også kun, at det er fair, at indtægterne deles ligeligt. Derfor tilbyder vi 40-50% royalties ved alle udgivelser.
  • Mulighed for knap 75% royalty: Tror du så meget på din bog, at du hellere vil betale ekstra for at modtage en større andel af salget? Så tilbyder vi at du kan gange vores priser med 1,5 og til gengæld få knap 75% i royalty.

    da_DKDansk