Hjemmeside & Webshop

Hjemmeside & Webshop

Vi opretter og designer en fuldt funktionel hjemmeside inkl. webshop med op til 5 faner/varer/blogindlæg på menuen (f.eks. Om Mig, Blog og Shop). Vi inkluderer desuden vejledning til vedligeholdelse, vejledning til oprettelse af sider, varer og lignende, anbefalinger af gratis integrationer fx til at administrere nyhedsbrev, leveringsudregning, regnskab m.m. Priserne er inkl. “.dk”-domæne og webhosting i et år. Vi inkluderer også hjælp over email i løbet af det år, såfremt der måtte opstå problemer. Tekst og ideer til fotos leveres af kunden, men vi sørger for at SEO-optimere teksten og vi inkluderer også professionelle fotos. Vi kan også designe dit logo.

Pris for hjemmesider:

Da vi allerede har skruet helt ned for prisen og inkluderer alt, som nævnt ovenfor, kan vi kun tilbyde vores egne forfattere 250kr. i rabat.

  • 1 Hjemmeside m/u webshop: 4.000 kr.
  • 2 Hjemmesider m/u webshop (samme indhold, men andet domæne, f.eks. “.com”): 5.500 kr.
  • 2 Hjemmesider m/u webshop (i samme generelle stil, men forskelligt indhold og domæne): 6.500 kr.
  • 3 Hjemmesider m/u webshop (samme indhold, men andet domæne, f.eks. “.com”): 6.500 kr.
  • 3 Hjemmesider m/u webshop (i samme generelle stil, men forskelligt indhold og domæne): 8.000 kr.

Udover en af ovennævnte hjemmeside-pakker, kan man tilkøbe anden type domæne, flere faner/varer/blogindlæg eller to-sproget hjemmeside for en merpris:

  • “.com”-domæne eller andet domæne end “.dk”: 100 kr.
  • Ekstra fane/vare/blogindlæg: 500 kr. pr. stk. (evt. + 500 kr. for oversættelse)
  • To-sproget hjemmeside* (inkl. engelsk oversættelse): 1 stk.: 2.000 kr. 2 stk.: 3.000 kr. 3 stk.: 3.750 kr.

Priserne er inkl. moms og gælder pr. kunde.

*en to-sproget hjemmeside betyder at der vil være et lille dansk flag på siden, hvor man i stedet kan skifte over til engelsk eller et hvilket som helst andet sprog. Vi inkluderer kun en grov oversættelse til engelsk for op til 5 faner/varer/blogindlæg. Ønsker man denne oversættelse korrekturlæst, tilbyder vi til vores hjemmeside kunder, samme priser som for dansk korrektur. Ønsker man oversættelse til et andet sprog end engelsk, er det ikke inkluderet, men vi sætter gerne siden op til det.

    da_DKDansk